Premi de Fotoperiodisme a la millor fotografia de la premsa comarcal.

El dissabte 18 de juny de 2022, l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal va celebrar a l’Hotel Comtes de Barcelona, la seva 40a Assemblea de l’ACPC i la 14a Convenció de la Premsa Comarcal i Local. Una trobada que va reunir a més de cent trenta professionals del sector, editors de premsa, periodistes, publicistes i alts càrrecs de l’Administració de Catalunya.

Al final de l’acte, el setmanari El 3 de Vuit es va emportar el premi a la millor fotografia del 2021 realitzada per Maria Rosa Ferré.

Els premiats a l’acte.

El setmanari la va publicar el 15 de gener d’aquell any amb el sota el títol ‘Nevada confinada’. Explica l’autora, que la fotografia va ser feta durant el confinament, a Can Rossell, nucli de Subirats el dia 9 de gener de l’any 2021 durant la nevada, amb una càmera Canon EOS 5D Mark II a les dotze del migdia. La imatge mostra un grup d’ovelles que es protegeixen de la nevada i del fred.

Aquest any va ser la primera vegada que l’ACPC convocava aquest premi. El 3 de Vuit també va ser finalista a la millor portada del 2021 i també al millor digital a banda de rebre un reconeixement pels 40 anys del setmanari.

Ricard Vnyals com a Director de El 3 de Vuit, Maria Rosa Ferré i companys periodistes del setmanari.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s