“The World of Banksy”

A l’Espai Trafalgar de Barcelona visitant la magnífica exposició “THE WORLD OF BANKSY”

Després de l’èxit d’aquesta exposició a París, va arribar per primera vegada a Barcelona, una mostra del mestre de l’street art.

Tot i estar consagrat com a artista de prestigi mundial, Banksy ha aconseguit preservar el seu anonimat sense deixar d’impactar-nos regularment amb obres murals i happenings de tota mena.

A l’exposició s’hi poden descobrir més de 100 obres de Banksy al tot gaudint d’una experiència immersiva única.

Banksy (Bristol, Regne Unit, 1975) és un artista del carrer que manté l’anonimat i és conegut a escala mundial. Es desconeix la seva identitat real. S’especula, entre altres coses, amb que l’artista suís Maître de Casson podria ser Banksy. Maître de Casson ho nega al seu lloc web.

Els seus grafits, fets amb trepa (tècnica coneguda com a pochoir), són molt coneguts a Londres, encara que ha fet algunes obres a altres ciutats, com Los Angeles. S’esforça per mantenir el seu nom ocult i publica els seus llibres amb el pseudònim de Robin Banksy.

Banksy empra tàctiques de comunicació-guerrilla i d’Adbusters per oferir una perspectiva diferent sobre temes polítics i econòmics. Amb aquest mètode sol modificar motius i fotografies conegudes. Però també ha acceptat encàrrecs per a obres benèfiques com Greenpeace.

Fotos @Maria Rosa Ferré

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s