Font-rubí, un indret màgic

primer_post_concurs_st_isidre_2020

El passat 15 de maig amb motiu de la Festa de Sant Isidre, patró de la pagesia,  l’Ajuntament de Font-rubí (Alt Penedès) va posar en marxa un Concurs de Fotografia a través de la xarxa d’Instagram precisament amb el títol “La pagesia” i amb els hashtags #santisidre2020 #fontrubiexperience

EZMB395WsAA2SJ7

L’incansable Laura Pascual, la tècnica de cultura de l’ajuntament de Font-rubí i Administradora de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2019, va ser la responsable de posar en marxa aquesta activitat, per la qual em va demanar de si volia formar part del jurat, cosa que amb molt de gust vaig acceptar.

EZvxnKdXgAAn_h5

La sorpresa va ser l’enorme participació amb un total de 90 fotos al concurs, tenint en compte que era la primera convocatòria, el confinament del Covid19 i les dificultats de poder sortir amb normalitat, però aquesta participació demostra que la gent te ganes de col·laborar amb aquest tipus d’iniciatives quan com en aquest cas, estan ben comunicades i ben organitzades.

EdXeZw4XsAErqqV

El Jurat ens vàrem reunir virtualment el 2 de juny a través de la plataforma Zoom a causa de la situació provocada per la Covid-19 per decidir les fotos finalistes.

Jurat

Xavier Lluch –Alcalde de Font-rubí

Maria Rosa Ferré –fotògrafa

Daniel Sabaté –membre del projecte Font-rubí Experience i de la Comissió de Festes de Font-rubí

Laura Pascual –tècnica de cultura de l’Ajuntament de Font-rubí

El Jurat vàrem triar un total de 7 fotografies finalistes, de les quals finalment els usuaris d’Instagram en varen triar 3 que varen ser les guanyadores i que es podien votar fins el 16 de juny.

Els guanyadors/es varen ser els següents:

Ea0DA8sWoAQg1y-

1er. Premi pel Jordi Xavier Pujol.

Ea0CBojWAAsBnnP

2on. Premi per la Roser Rigol

Ea0BNJKXQAE2dwA

3er. Premi @boletmarles

El dimecres 22 de juliol i vigília de la Diada de Sant Jordi 2020, es va va fer l’entrega de premis al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Font-rubí amb l’assistència de l’Alcalde Xavier Lluch, la Laura Pascual, tècnica de Cultura de l’Ajuntament, la Regidora Maria del Carme Sibil i amb la presència dels guanyadors/es i jo mateixa com a part del Jurat.

IMG_9443

Des d’aquestes ratlles felicitar al guanyador i guanyadores, a l’Ajuntament de Font-rubí i en particular a la Laura Pascual per l’èxit de l’iniciativa i animar-los a que es continuï fent-se cada any aquest concurs, doncs les activitats ben fetes son un referent i un prestigi pel poble, ja que tal i com vaig dir durant l’entrega de premis, el municipi té una gran riquesa d’indrets i un extraordinari paisatge que cal ensenyar-lo a tothom.

EdtAQgWX0AEtviu

Es pot veure l’entrega de premis al mur d’Instagram ajuntament_fontrubi

https://www.font-rubi.cat/actualitat/noticies/concurs-de-fotografia-per-instagram-de-sant-isidre-2020-bases-i-acta-del-jurat

https://www.font-rubi.cat/

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s