Teresa Ramon, artista polifacètica

IMG_0126 (3)

Aquests dies he conegut una dona extraordinària. Una artista de cap a peus i amb ella he visitar la seva exposició “La jaula se ha vuelto pájaro” a l’Instituto Aragonés de Arte y Cultura Contemporáneos Pablo Serrano (IAACC Pablo Serrano) de Saragossa. IAACC Pablo Serrano

IMG_0095

La Teresa Ramon, va néixer a Osca i es una dona vital, creativa, Innovadora, inconformista, incansable, que ha hagut de superar moltes dificultats personals i familiars.

IMG_0097

Després de dedicar-se a l’educació i a la literatura, sent la necessitat de bolcar-se en la pintura i destaca per la seva investigació sobre materials i tècniques i una narrativa plena de simbolisme, propera a l’univers mitològic i cosmogònic.

IMG_0098

Ha realitzat més de 50 exposicions individuals i 20 de col·lectives, en diversos països i continents i ha estat ressenyada en les més prestigioses publicacions. La seva obra es troba en col·leccions públiques i privades d’Europa, Estats Units i Llatinoamèrica. És professora convidada en universitats i fòrums internacionals.

IMG_0111

El director de cinema Alejandro Cortés va rodar un llargmetratge sobre la seva vida i la seva obra que incideix en la seva personalitat i la seva llarga experiència artística internacional.

IMG_0113

Per tota la seva trajectòria artística va ser guardonada amb el Premi Aragó Goya de les Arts 2015.

IMG_0119

Va ser un autèntic plaer compartir una llarga estona amb ella, intercanviant experiències i creativitats de pintura i fotografia.

IMG_0122

Ojalà poguem tenir altres oportunitat de poder parlar perquè les nostres son converses inacabables…

https://teresaramon.com/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s