Ecola d’Enoturisme de Catalunya

43518865744_582e0361d8_o

Avui he tingut el privilegi de visitar la primera Escola d’Enoturisme de Catalunya, situada a Vilafranca del Penedès i acompanyada de la seva Directora la Sra. Ester Garcia Adrados

IMG_5573 (2)

Centre pioner a Europa, en aquesta Escola es formen professionals per reforçar els coneixements d’un sector que creix de forma important.

IMG_5576 (2)

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya es constitueix el 2014 per iniciativa privada i pública de Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb la vocació de professionalitzar el sector de l’enoturisme des d’un Centre Sectorial Integrat de Formació profesional, Formació continuada i Formació ocupacional.

Tambè he pogut veure l’antic rellotge de l’Estació Enològica de l’any 1929, un cop ja restaurat. El procés restauració s’ha realitzat en diverses fases i ha durat gairebé 3 anys.

Aquesta valuosa peça va ser adquirida per l’Ajuntament de Vilafranca el 1883 i es va instal•lar inicialment a la Basílica de Santa Maria. Posteriorment, l’any 1929 es va traslladar a l’Estació Enològica, seu de l’actual Escola.

IMG_5606 (2)

ESCOLA D’ENOTURISME

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s