Petita història de dues grans fotos dels Castellers de Vilafranca

PEL_7099

L’any 2016, els Castellers de Vilafranca van voler deixar constància del seu territori i ho vàren fer a través d’una magnífica fotografía, entre vinyes i presidida per muntanyes de Montserrat.

Vaig tenir la sort de ser una de les fotògrafes que van fer la foto i va tenir tanta repercussió mediàtica que tothom va parlar de la seva originalitat. Fins i tot TV3 va emetre el reportatge que Punt TV va realitzar en un dron a peu de castell i aquella emissió va ser en un TN de cap de setmana i en hora de prime time.

Tambè va sortir al programa “Espai Terra” de TV3 i a tots els mitjans de comunicació.

El més difícil no va ser fer la foto, que tambè, ja que faltaben efectius castellers i es va retrassar molt. Aixó va comportar que la llum cada cop fos més escasa i teníem por de que marxés del tot. Però el resultat va ser preciós.

27350152764_3a93fb95b2_o

El més complicat va ser localitzar l’indret oportú i que tingués tots els ingredients que els “verds” volíen incloure en aquella imatge. Ens vàrem “patejar” el Penedès i a través de diferents possibilitats, finalment es va decidir el lloc més idoni.

La data escollida va ser el 17 de juny de 2016 i el lloc, en un indret fantàstic de vinyes d’Avinyonet del Penedès.

35441356702_4d31d1be9e_o

Enguany es va repetir la història però en un indret diferent.

Aquesta vegada, igualment entre vinyes però al peu de la muntanya de Sant Pau amb l’Skyline de Vilafranca del Penedès, sobre tot al fons, la imatge majestuosa de la Basílica de Santa Maria, tant espectacular, presidint la Vila.

Va ser una tarda intensa, calurosa, de llargues esperes, però amb un resultat final tant espectacular que s’obliden els moments més durs, com les llargues estones penjada dalt d’una escala per captar molt millor els castells.

34768532714_3570e7d508_o

Al final es varen tornar a repetir els pilars i  les fotos ja son història.

La data en aquesta ocasió va ser el dia 9 de juny de 2017 als peus de la muntanya de Sant Pau, mirant cap el Barri de Les Clotes i presidida per la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.

Agraïr des d’aquestes ratlles l’amabilitat dels Castellers de Vilafranca en convidar-me per segon any consequtiu a fer aquestes fantàstiques simatges.

Fotos @Maria Rosa Ferré

(Prohibida la reproducció de les fotos sense permís de l’autora i/o dels Castellers de Vilafranca)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s