Presentació de “Talent Femení” a Vilafranca del Penedès

Fa uns dies va tenir lloc el magnífic acte de presentació en societat de “Talent Femení” a Vilafranca del Penedès.

La periodista de RTVVilafranca, Caterina Tallón, va ser qui va fer la conducció de l’acte el qual es va iniciar amb la presentació del Sr. Xavier Fornós, Director del Vinseum, que va encoratjar la iniciativa de l’acte i alhora va agrair a Talent Femení, el haver confiat i escollit el marc del Vinseum per aquest acte.

Tot seguir la Susana Villagrasa, Presidenta de l’Associació Talent Femení Penedès-Garraf, va fer la presentació de l’Associació, remarcant els projectes més importants  que s’han de portar a terme i oferint l’Associació a totes les dones interessades, ja que els avantatges son molt importants.

La Taula rodona amb el títol “Dona empoderada=éxit” es va iniciar amb el parlament la Sra. Anna Casanova de l’Empresa “Bienestar Sènior”, tot seguir va parlar la Sra. Noemí Martínez, propietària de la joieria “Opera Joies”, desprès la Sra. Judith Rojano, propietària de l’empresa Aktualinteriorisme i va acabar la ronda de parlaments amb la Sra. Sra. Queta Domènech, Presidenta del Grup Vallformosa i de la Fundació “Gotims d’Esperança” a més de ser la Vice-Presidenta de Talent Femení entre d’altres càrrecs.

Tot seguit, es va visitar el Vinseum “Amb ulls de dona” a càrrec de les empresàries vitivinícoles, Mireis Juvé de Pere Ventura, Montserrat Mascaró de Caves Mascaró i Silvia Velencoso de Caves Nadal.

Un acte de reconeixement a la tasca femenina.

12804850_358205640969794_9038730313489257197_n

http://talentfemeni.com/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s